Sillens helg på Marstrand!

4 juni - 2016 | 2 kommentarer

Kära vänner!

Jag är tillbaka på ön


Underbart väder, varmare i havet (inte helt varmt ännu) men också Sillens helg!


Och jag signerar min bok ”Mingelrätter och smörgåstårtor” på shanti shanti.


Med fokus på matjesstårtan, sill i nubbeglas och potatishalvor med matjessill, gräddfil och gräslök.

Hade ni inte vägarna förbi idag lördag så står jag där imorgon söndag igen.

Varmt välkomna från 14! ❤️


Hej Gulay! Böckerna gick åt som smör i solsken

Monika | 2016-06-05 15:57:18

Hej Monika Önskar dig härliga dagar där och att du får många böcker sålda. Jag ställde en kort fråga till dig där längre ner där din svar skulle ha en stor betydelse. Jag antar att du inte har sett,jag vet att du alltid brukar se dina blogg läsare. "Hej Monika Jag tänkte även göra din västerbottensnack till studenten. Min fråga är kan man göra det dagen innan och om man kan var är bäst att förvara i,en burk?"

Gülay | 2016-06-05 08:25:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *