Bröllopsfeber!

24 augusti - 2016 | 2 kommentarer

Nu tror jag det mesta är fixat inför lördag!

Bröllop, Monika Ahlberg

Ring, klänning, kostym, Champagne, meny, tårta, Brudpar på tårtan (viktigt), blommor, diskjockey, och sist men inte minst:

Våra kära vänner och gäster som tar sig tid att fira denna dag med oss!

Varmt välkomna allihop, jag tror att det kommer att bli en fantastisk dag, det känner jag på mig!

 


Tusen tack Gülay! /Monika

Monika Ahlberg | 2016-08-29 18:43:37

Ett stort GRATTIS till dig Monika och Glenn. Eftersom jag varken har face eller instagram gratulerar jag här. Såg bilderna där och även i häntbloggen. Vilken vacker klännig även väldigt snyggt bakifrån. När ringen är sliten och lockarna grå må er kärlek förbli lika vacker ändå. Under dagar som komma, år som gå må lycka och glädje följa er två. Hoppas att ni blir lika lyckliga som ni är nu även resten av liv tillsammans.

Gülay | 2016-08-29 09:50:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *