Gott Nytt År!

1 januari - 2017 | 0 kommentarer

Kära Vänner!

Jag vill önska er ett riktigt Gott Nytt År och passa på att tacka för det gamla!

Mitt 2016 var ett underbart år som innehöll allt man kan önska sig. Glenn och jag gifte oss och hade ett underbart kalas, jag gav ut ytterligare en kokbok som togs väl emot, jag har kommit på en massa nya rätter och smaker och mitt kafé på Thielska Galleriet får fler och fler gäster. Kan inte sammanfatta det bättre än jag gjort på mitt instagramkonto.

monika-ahlberg-2016

Nyårsafton var för övrigt en väldigt speciell dag!

Först åkte vi Tuktuk i Bangkok

tuk-tuk-monika-ahlberg

Tog oss över halva jordklotet och firade nyår på Sturehof med det lyxigaste och enklaste till förrätt, löjrom, fint hackad rödlök och créme fraîche!

lojrom-sturehof-monika-ahlberg

Nyårsdagen har bjudit på vackert väder och en lång skön promenad. Måste väl ändå erkänna att vi hamnade på loppis!

Jag köpte en hög med glaskaraffer. Har fått en idé som jag snart ska visa er.

Ha en fortsatt trevlig Nyårsdag och njut av nära och kära!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *