Bomullsbröllop!

28 augusti - 2017 | 3 kommentarer

Kära vänner!

Då har det redan gått 1 år sedan Glenn och jag gifte oss! Inte klokt vad tiden flyger iväg, det känns som att det var igår. Och det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv!

Kyssen!

Även om det var vår bröllopsdag igår så blev det inte så mycket firat under dagen för det var fullt ös i mitt café på Thielska Galleriet! Vi serverade cafétallrikar på löpande band, en tallrik med lite av allt, så populär!

Här samsas lantpaté med rödlökscumberland, varmrökt lax med romsås, limemarinerade räkor, smörstekta rödbetor, sagffransmarinerade morotsslantar, kronärtskockspuré med basilikapotatis och sallad. Perfekt för gäster som inte kan bestämma sig:)!

Och gårdagens mest populära kaka var utan tvekan denna nybakade vegankaka!

Vi brukar inte servera den nybakad då den behöver ”sätta sig” en dag för att bitarna ska bli vackra. Men nu var det en gäst som absolut ville ha en bit så vi skar upp den varm. Och jisses så smaskig den såg ut!

 


Åh Marstrand! Där föddes och levde min farmor som barn/ungdom sitt liv.. Min gammel morfar byggde det vita huset på höjden med staket runt.. Minns när jg som liten 60-tal plocka krabbor nedanför där idag en parkering :( farmor lämnde oss för 2 år sen så över 100 år:) älskar Monika dina recept / kram fina du

Livet | 2019-01-13 10:15:29

Tusen tack Gülay! Du är välkommen när du vill! /Monika

monika | 2017-09-01 17:31:22

Hej Monika Ett stort GRATTIS på efterskott. Hoppas att ni firar många bröllopsdagar,tenn,porslin,silver osv. Tänk om man kunde bo nära Stockholm och kunna få äta din fantastiska mat på dit café.

Gülay | 2017-08-29 10:22:43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *